BacktoBasis

Muziek 03 juni 2016 20:00 Kadmium door Kadmium

Elke 1e vrijdag van de maand is er bij Kadmium  ‘BacktoBasis’. Iedereen is welkom: mensen die muziek willen maken en mensen die lekker willen genieten van interessante muziek.
‘Back to Basis’ is een muziekinitiatief voor zowel gevorderde performers als jonge muzikanten met weinig podiumervaring. Het gaat om de muziek, om de essentie ervan en daarom wordt er zo min mogelijk versterking gebruikt.
De sfeer is uniek: in een huiskamerachtige sfeer omgeven door kunst zijn er optredens van steeds ongeveer 15 minuten. Tussendoor is er tijd voor een praatje en een drankje.

BTB-LOGO-2
Het programma van BacktoBasis vrijdag 3 juni 2016:

20:15 Nina Rompa & Gijs Idema.
Ze ontmoetten elkaar op het conservatorium in Amsterdam. Met hecht samenspel en in intieme setting brengt dit duo lyrische kamerjazz van zowel bekende als minder bekende standards.

20:45 Francesca Vencken.
Ze mag dan klein zijn maar haar stem is dat niet. Ze heeft internationaal op grote podia gestaan met haar interpretatie van Franse liedjes. Recent heeft ze besloten om het klein houden: alleen met gitaar en in het Engels met af en toe een Franse slag.

21:15 st. Polaroid.
Dit gezelschap neemt je mee naar een wereld vol oude verhalen. Of ze nu waar zijn of niet is even niet aan de orde. Gedragen door mooie melodielijnen komen deze verhalen je hoofd binnen: kleine goudeerlijke luisterliedjes.

BacktoBasis

Op vrijdag 4 juni om 20.00, St. Agathaplein 4 te Delft.

BacktoBasis wordt georganiseerd door Kunstencentrum Kadmium.