BackToBasis #82

Muziek 03 juli 2020 20:00 Podium door Kadmium

20.15 uur ViEr

ViEr is een duo uit Delft. Vincent van Stipdonk (gitaar en zang) en Erika de Vries (zang) spelen een stijlvolle mix van liedjes van zichzelf en van anderen. Dat loopt uiteen van This Mortal Coil tot The Kinks, en van Paul McCartney tot Ramses Shaffy. En van alles daar tussenin.

20.45 Midas Ghijsels

Gitarist uit Delft. Heeft op zijn fietsreizen door Spanje flamenco leren kennen. Vervolgens gestudeerd bij Egbert de Vries en Paco Peña.Voor deze avond een keuze uit flamencostukken, grotendeels eigen composities. Daarnaast eigen arrangementen van jazz en Braziliaanse liedjes en een mengsel van dat alles.

21.15 uur Squizilla

Squidzilla is een eclectische space opera met accordeon, gitaar, viool en drums. De lieden maken deel uit van het verhaal van detective Hanrick Hornigold. Ze is op een vijandige planeet neergestort na een woordenwisseling met de kwaadaardige Overseer. Op deze planeet probeert ze contacten te leggen met de locale bewoners genaamd dusters, die neerkijken op intergalactische vluchtelingen, die ook wel spacers worden genoemd. Dit is waar ze zweert wraak te nemen.