Clinic ‘Muziek maken op je iPad/iPhone’

Workshop 04 juni 2016 Kadmium door Kadmium

goMuTe, festival voor muziek en techniek

Delft, de stad van techniek. Maar ook de stad met een rijke muzikale traditie. Festival goMuTe combineert vanaf 4 maart beide mooie eigenschappen van Delft. Levendig, leerzaam, amusant en interactief.

Hoe bouw je zelf een instrument, wat kun je allemaal doen met een contrabas, hoe gebruik je elektronica in de muziek, welke facetten kent de menselijke stem en hoe klinkt een cigar box guitar? Vragen waar het nieuwe Delftse festival goMuTe de komende tijd antwoord op gaat geven.

Vanaf 4 maart krijg je 14 vrijdagavonden een rijk palet artiesten voorgeschoteld die alle zintuigen prikkelen. Iedere avond staat de muziek centraal, zeker, maar je kan bijvoorbeeld ook leren hoe je muziek maakt op de iPad/iPhone en meemaken hoe je muziek in een live cinema performance verwerkt.

Festival goMuTe vindt afwisselend plaats in het Rietveld Theater of in het Prinsenkwartier. Geniet onder anderen van artiesten als Michel Ebben, Carlo de Wijs, Elfferich & de Mol, Gumbo & The Monk, Rogier Telderman, Club-res, Lalla Rookh en Sommerhus.

Voor meer informatie kijk op www.gomute.nl .

Clinic ‘Muziek maken op je iPad/iPhone’

Ontdek welke onbegrensde muzikale mogelijkheden er in je iPad schuilen. In een gratis toegankelijke clinic laat pianist Nico Moll je kennismaken met de ongelofelijke mogelijkheden van het programma Garageband.

Docent Nico Moll is niet alleen een zeer veelzijdige pianist en ervaren docent, ook is hij ‘Apple Logic Pro X gecertificeerd’. Daarmee is hij bevoegd om les te geven in het maken van muziekproducties op de computer met programma’s als Logic Pro X en Garageband. In deze clinic laat Nico eerst zien en horen hoe je in korte tijd een nummer kan opnemen; in de tweede helft van de clinic ga je dit ook daadwerkelijk zelf doen!

Je kan op beide data spontaan langskomen, maar reserveren is prettiger: info@rootzmuziekschool.nl of 015 – 369 49 02. Neem wel je eigen iPad, iPhone of iPod mee. Deelname is gratis. Muziekschool Roots start in september 2016 een volledige cursus ‘Muziek maken met de iPad/iPhone/iPod’. Je kunt je hiervoor opgeven via hetzelfde e-mailadres en telefoonnummer.

BacktoBasis

Op vrijdag 4 juni om 20.00, St. Agathaplein 4 te Delft.

BacktoBasis wordt georganiseerd door Kunstencentrum Kadmium.