filosofie en economie; Sander Boon

Cursus 03 maart 2020 20:00 Podium door TOP Delft

Monetaire verhoudingen: markt – politiek

Het is inmiddels al een veel besproken onderwerp: geld is er genoeg, maar waar wordt het voor gebruikt en vooral wie bezit het geld? Duidelijk is dat veel geld in handen is van marktpartijen: bedrijven, maar vooral ook individuen, vaak oprichters en dus grootaandeelhouders van grote en machtige bedrijven.
Kun je met geld nog wel de economie stimuleren en kun je met geld de samenleving leefbaar houden? Wie moet dat doen? Ondernemers, private banken, nationale banken en/of de Europese Bank (ECB)? Sander Boon schreef het boek de geldbubbel.

Er zijn 11 bijeenkomsten en 9 gastsprekers. Deze vinden plaats van 21 januari tot en met 21 april 2020. De avonden beginnen om 20:00 uur en zijn steeds op dinsdag. De locatie is het Prinsenkwartier. Er is ruimte voor maximaal 50 cursisten. Met jouw bijdrage worden de onkosten gedekt. Wij vragen €7,50 per bijeenkomst, €60,- voor de hele reeks.

Wil jij meedoen? Meld je dan aan via info@prinsenkwartier.nl
Je kunt het cursus bedrag overmaken naar NL24 RABO 0300 0138 33 tnv cooperatieve Prinsenkwartier. Wil je een avond komen: vermeld dan bij de betaling voor welke avond het is.

lees hier meer over de cursus