goMuTe – Elfferich & Moll

Muziek 29 april 2016 20:00 Podium

goMuTe, festival voor muziek en techniek

Delft, de stad van techniek. Maar ook de stad met een rijke muzikale traditie. Festival goMuTe combineert vanaf 4 maart beide mooie eigenschappen van Delft. Levendig, leerzaam, amusant en interactief.

Hoe bouw je zelf een instrument, wat kun je allemaal doen met een contrabas, hoe gebruik je elektronica in de muziek, welke facetten kent de menselijke stem en hoe klinkt een cigar box guitar? Vragen waar het nieuwe Delftse festival goMuTe de komende tijd antwoord op gaat geven.

Vanaf 4 maart krijg je 14 vrijdagavonden een rijk palet artiesten voorgeschoteld die alle zintuigen prikkelen. Iedere avond staat de muziek centraal, zeker, maar je kan bijvoorbeeld ook leren hoe je muziek maakt op de iPad/iPhone en meemaken hoe je muziek in een live cinema performance verwerkt.

Festival goMuTe vindt afwisselend plaats in het Rietveld Theater of in het Prinsenkwartier. Geniet onder anderen van artiesten als Michel Ebben, Carlo de Wijs, Elfferich & de Mol, Gumbo & The Monk, Rogier Telderman, Club-res, Lalla Rookh en Sommerhus.

Voor meer informatie kijk op www.gomute.nl .

Elfferich & Moll

Dit pianoduo is uniek in Nederland. Het repertoire bestaat uitsluitend uit composities van Jeroen Elfferich. Alle stukken hebben een sterk ritmisch karakter en kunnen het beste omschreven worden als eigentijdse minimal music. De door elkaar lopende oneven maatsoorten zorgen voor een bijzondere hypnotiserende sfeer.