Inspiratie voor alle vrouwen

Lezing 08 maart 2018 20:00 Podium door externe organisatie


Donderdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Dea Dia, het netwerk voor vrouwelijke ondernemers in Delft, organiseert die avond in het Prinsenkwartier een bijeenkomst voor alle vrouwen in Delft en omgeving, dus ook niet-ondernemers. Spreekster Jojanneke van den Bosch combineert het thema van Internationale Vrouwendag – Gelijkwaardigheid – met het jaarthema van Dea Dia – Ondernemend Leiderschap – en maakt er een inspirerende avond van. Inloop 19.30 uur, start 20.00 uur, Prinsenkwartier, Sint Agathaplein 4. Voor Dea Dia-leden gratis, andere belangstellenden 10 euro. Aanmelden via deadia.net.

Gelijkwaardig ten opzichte van wie of wat?

We zijn soms geneigd ‘gelijkwaardigheid’ direct te bezien in relatie tot mannen: gelijkwaardigheid in inkomen, gelijkwaardigheid in rechten, gelijkwaardigheid in maatschappelijke positie. Terecht, want daar is nog steeds een wereld te winnen. Maar is dat eigenlijk wel de vraag die we onszelf zouden moeten stellen met het oog op het bouwen van onze toekomst? Is dat wel de opdracht? Wringt niet ergens anders de schoen en kijken we niet teveel naar het gevolg (ongelijkwaardigheid) in plaats van naar de oorzaak? Waarin kan jij in eerste instantie de regie nemen en leiderschap tonen? Jojanneke gaat aandacht besteden aan wat jij kunt doen om vanaf vandaag verder te komen.

Jojanneke van den Bosch is een vrouw met vele talenten, innovatie strategie, on en offline communicatie, spreekster en auteur. Rode draad is dat zij de prestaties (en innovaties) van mensen en organisaties een oppepper geeft! Op internationale vrouwendag is die stimulans voor alle vrouwen in Delft, ondernemer of niet!