Night at the Museum for Kids

Evenement 27 oktober 2018 16:00 Agathaplein

Zijn jullie klaar voor het allerleukste culturele evenement voor kinderen? Na een succesvolle eerste editie van Night at the Museum for Kids in de herfst van 2017, is het ook in 2018 weer raak.

Op zaterdag 27 oktober toveren we het Agathaplein en omliggende deelnemers om tot bijzondere, spannende locaties waar voor kinderen van alles te doen is. Museum Prinsenhof, Het Prinsenkwartier, Museum Paul Tetar van Elven, Madame de Berry, Stadsgevangenis ’t Steen, Science Centre en andere deelnemers op locatie gaan er alles aan doen om je een bijzondere, spannende en leuke avond te bezorgen. In de Van der Mandelezaal is net als vorig jaar de ORIGINAL market te vinden.

Het thema is Fairy Tales & Ghost Stories, dus begin maar vast met het uitzoeken van je outfit!

Vorig jaar vroegen we voor de pilot-editie van Night at the Museum for Kids geen entree, dit jaar kost toegang €2,50 pp. Zo zorgen we ervoor dat we het evenement draaiende kunnen houden, en natuurlijk zorgen we dat het nóg toffer wordt dan vorig jaar.

Voor de workshops betaal je net als vorig jaar tussen €1,50 – €4,50.

Het evenement duurt van 16:00 tot 22:00 uur. Er zijn workshops, theatervoorstellingen, een griezelbios en we sluiten af met een disco. Maak je klaar voor een fijne dosis sprookjes en spookverhalen!

Datum: Zaterdag 27 oktober
Tijd: 16.00-22.00
Locaties: Op en rondom het Agathaplein
Entree: €2,50

Goed om te weten: NATMFK is dit jaar een PIN ONLY evenement. Je hebt dus nergens munten voor nodig, maar betaalt bij de ticketkassa en workshops gewoon met je pinpas. Handig! Niet vergeten die pas, want we accepteren dus géén contant geld.
De uitzondering op de regel: bij de ORIGINAL market in de Van der Mandelezaal kan je wél met cash betalen.