Zaalverhuur/flexwerkplekken

Wij begrijpen dat thuiswerken de nieuwe norm is maar we begrijpen ook dat jij bent aan een nieuwe omgeving om weer helemaal geïnspireerd aan het werk of de studie te kunnen beginnen.

Om jou daarin te voorzien hebben we ons Stadslab ingericht met werkplekken op 1,5 meter.

In het voorste gedeelte kun je je laptop openklappen en lekker aan de slag gaan.

In het achterste gedeelte zijn de atelier plekken. Daar zet je je schildersezel neer, maak je gebruik van de werkbank of de lasersnijder. Voor het gebruik van de lasersnijder betaal je per laserminuut.

Voor een werkplek betaal je 8 euro per dagdeel. Ben jij student? Dan betaal je 4,50 euro per dagdeel. Daarvoor krijg je een werkplek voorzien van stroom en wifi. Wij zetten water voor je klaar en als je toe bent aan koffie of lunch haal je dat om de hoek bij stadscafé Barbaar ToGo.

Ben je toe aan een pauze? Een frisse neus haal je in de tuin aan het Agathaplein. Of je doet inspiratie op door de exposities in het Prinsenkwartier te bezoeken.

Voorlopig kun je van dinsdag tot en met vrijdag van 9:30 uur tot 17:30 terecht.

1 dagdeel 8 euro

Hele dag 14 euro

Student/ scholier 1 dagdeel 4,50 euro

Hele dag 8 euro

Reserveer hier je flexwerkplek!

Naast de creatieve invulling van de de partners binnen Prinsenkwartier Delft is het ook mogelijk een zaal te huren voor vergaderingen, lezingen, bijeenkomsten en workshops. Voor informatie over zaalverhuur kun je mailen verhuur@prinsenkwartier.nl of vul dit aanvraagformulier in.

Lees hier onze brochure met informatie over de mogelijkheden.