Wanderlust

Expositie 12 december 2020 tot 12 april 2021 expo door ArtNomaden

‘Not all those who wander are lost’

bezoek hier de expositie digitaal

De tentoonstelling WANDERLUST van ARTNOMADEN in het PrinsenKwartier met special guest Hans van Bentem wordt geopend door Beeldend kunstenaar Adriaan Rees.

WANDERLUST verwijst naar de noodzaak om te dwalen. Grenzen opzoeken en reizen door alle lagen van het bewustzijn is diep verankerd in de mind-set van de ARTNOMADEN. In een tijd waarin we minder bewegingsruimte hebben, neemt de urgentie van de verbeelding toe. We leunen nu meer dan ooit op ons voorstellingsvermogen en onze dromen, voor een kunstenaar is deze wereld zijn natuurlijke habitat.

Vanuit verschillende disciplines: fotografie, schilderen en beeldhouwkunst ontmoeten de kunstenaars van ARTNOMADEN elkaar in de overlappende thematiek. In de tentoonstellingen van ARTNOMADEN gaan de beelden onderling een relatie met elkaar aan en versterken elkaar.
Er is de gedeelde fascinatie en het ontzag voor de Natuur, waarbij de donkere kant niet wordt geschuwd; ’la condition humaine’.

In het PrinsenKwartier sluit gast kunstenaar Hans van Bentem bij ARTNOMADEN aan.
“Het werk van Hans van Bentem neemt je mee op een reis door het fantastische. Zijn techniek van scherpe contrasterende cliché beelden combineert ridders met robots, olievaten met bloemen en zet je altijd op het verkeerde been. Je eigen fantasie doet de rest.”

Op Zaterdag 12 December om 16:00 uur word de tentoonstelling geopend door Adriaan Rees.
“Adriaan Rees is een kunstenaar die niet voorspelbaar is, iemand die ons steeds verrast met nieuwe ideeën en invalshoeken, een kosmopoliet die al lang de grenzen van het introverte en afgebakende van een land, cultuur en het landschap heeft overtreden en overwonnen.” (Citaat:Drs. Stan Petrusa)

 

reserveren per tijdsslot: voor de opening
van 15:00 tot 16:00 reserveer je hier
van 16:00 tot 17:00 reserveer je hier
van 17:00 tot 18:00 reserveer je hier